Προπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

 
ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ EUC
 
Το πρόγραμμα Αγγλική Φιλολογία και Γλωσσολογία στο EUC  προσφέρει στους φοιτητές την δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάγνωση και την ανάλυση κειμένων, καθώς και τις αναγκαίες πρακτικές δεξιότητες για να κατανοήσουν και να διδάξουν αυτή την κύρια διεθνή γλώσσα. Το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κειμένων στην αγγλική γλώσσα, εξετάζοντας σημαντικές ιστορικές, φιλοσοφικές και πολιτιστικές εξελίξεις μέσα από τη μελέτη της λογοτεχνίας και γλωσσολογίας. Παρέχει επίσης τις απαιτούμενες γνωστικές δεξιότητες για τη διδασκαλία των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα.
 
Φόρμα Επικοινωνίας
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ EUC
 
Το Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι ευέλικτο πτυχίο που εξοπλίζει τους φοιτητές με πρακτικές επιχειρηματικές δεξιότητες σε τομείς όπως τη λογιστική, τη χρηματοοικονομική, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τη στρατηγική, τη διαχείριση αλλαγών, την  ποσοτική και ποιοτική ανάλυση. Το Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων του EUC σας θωρακίζει με τις κατάλληλες γνώσεις στη διαχείριση των επιχειρήσεων και άλλες δεξιότητες ώστε να είστε σε θέση να συμμετέχετε με τρόπο ουσιαστικό στη λήψη αποφάσεων, να διαμορφώνετε τη στρατηγική των οργανισμών, είτε σαν στέλεχος σε συγκεκριμένο οργανισμό είτε σαν αυτo-εργοδοτούμενος. Η πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες προσφέρουν στους φοιτητές μας την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, που θα επιταχύνει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. Οι απόφοιτοί μας εισέρχονται αμέσως στην αγορά εργασίας, δημιουργούν νεοσύστατες εταιρίες ή συνεχίζουν τις σπουδές τους σε προγράμματα όπως το MBA ή σε πιο εξειδικευμένους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.
 
MARKETING & SOCIAL MEDIA ΣΤΟ EUC
 
Το πτυχίο Marketing Communications and Social Media του EUC παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται σήμερα από τους οργανισμούς, ώστε να καθίστανται ανταγωνίσιμοι σε μια ψηφιοποιημένη παγκόσμια οικονομία. Το πτυχίο του EUC στοχεύει στη δημιουργία επαγγελματιών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τόσο με τον ειδικό σχεδιασμό των μαθημάτων όσο και με τον εμπλουτισμό τους με δραστηριότητες πρακτικής εμπειρίας. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε σύγχρονες πρακτικές στους βασικούς τομείς του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και της στρατηγικής των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την ραγδαίως-αναπτυσσόμενη και δυναμική βιομηχανία του ψηφιακού μάρκετινγκ.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ EUC
 
Ως φοιτητής Ψυχολογίας στο EUC μαθαίνετε να κατανοείτε γιατί οι άνθρωποι συμπεριφέρονται με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ή πώς θα ξεπεράσουν τα αρνητικά πρότυπα συμπεριφοράς που θα μπορούσαν να τους αποτρέψουν από την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους. Βασισμένο στην πρακτική και τη θεωρία, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην κατανόηση του τρόπου σκέψης, ανάπτυξης και αλληλεπίδρασης των ανθρώπων. Οι φοιτητές μαθαίνουν πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος, πώς αλλάζει με την ηλικία και πώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και ερμηνεύουν συμπεριφορές. Το πρόγραμμα δίνει επίσης έμφαση στις κοινωνικές και εκπαιδευτικές πτυχές της ψυχολογίας, καθώς και στις ποιοτικές και ποσοτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την έρευνα και την πρακτική στον τομέα. Το πτυχίο παρέχει πρακτική κατάρτιση στην έρευνα, υπό την επίβλεψη καθηγητών του τμήματος. Οι απόφοιτοι μας είναι καλά προετοιμασμένοι για περαιτέρω σπουδές που τους επιτρέπουν να ειδικεύονται σε τομείς όπως η Κλινική Ψυχολογία, η Εκπαιδευτική Ψυχολογία, η Αναπτυξιακή Ψυχολογία, η Συμβουλευτική και η Καθοδήγηση. Οι φοιτητές μας που συνεχίζουν σε μεταπτυχιακές σπουδές μπορούν να εγγραφούν στο Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου.
Scroll to Top